Seksspeeltjes ● Tot 30% Korting!

14 dagen retourneren

Bij Poppers-Online.nl heb je 14 dagen bedenktijd. Dat wil zeggen dat je 14 dagen na ontvangst van je bestelling één of meerdere producten zonder opgave van reden kunt retourneren. Na annulering van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om één of meerdere producten te retourneren.

Afhandeling retourzending

Na ontvangst en controle van je retourzending wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief de enventuele verzendkosten voor de heenzending teruggestort op je rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

LET OP: POPPERS KUNNEN NIET RETOUR GESTUURD WORDEN

Voorwaarden

Het artikel dient compleet, ongeopend en onbeschadigd te zijn, inclusief eventuele toebehoren. Daarnaast vragen wij altijd een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier bij te sluiten.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verzegeling verboken is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen, poppers en cremes

Garantie poppers

Let op, je kunt alleen terug vallen op de garantie als dit binnen 48 uur na ontvangst gemeld wordt en de flesjes nog volledig dicht geseald zijn. Mocht het dopje geopend zijn of het plastic van het dopje verwijderd is, vervalt de garantie. Wij geven niet langer garantie dan 48 uur garantie op poppers. Mocht het voldoen aan de garantievoorwaarden, zouden wij graag een foto willen ontvangen waarop te zien is hoe het flesje geleverd is. Dit kun je het beste doen door het flesje op de zijkant te leggen en vanaf de onderkant een foto te maken. Onderaan het flesje kun je namelijk wel door het glaasje heen kijken en zien dat het reeks is leeggelopen.

Kosten

Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Indien er sprake is van een defect, zullen wij de kosten van de retourzending vergoeden.

Heb je een verkeerd artikel ontvangen?

Waneer blijkt dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen, vragen wij dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden. Wij zullen zorg dragen voor een vlotte afhandeling.