Seksspeeltjes ● Tot 30% Korting!

14 dagen retourneren

Bij Poppers-Online.nl heb je 14 dagen bedenktijd. Dat wil zeggen dat je 14 dagen na ontvangst van je bestelling één of meerdere producten zonder opgave van reden kunt retourneren. Na annulering van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om één of meerdere producten te retourneren.

Afhandeling retourzending

Na ontvangst en controle van je retourzending wordt het volledige aankoopbedrag, inclusief de enventuele verzendkosten voor de heenzending teruggestort op je rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

LET OP: POPPERS KUNNEN NIET RETOUR GESTUURD WORDEN

Voorwaarden

Het artikel dient compleet, ongeopend en onbeschadigd te zijn, inclusief eventuele toebehoren. Daarnaast vragen wij altijd een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier bij te sluiten.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verzegeling verboken is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen, poppers en cremes

Voorwaarden poppers

Poppers zijn vluchtige stoffen. Een geringe lekkage aan een flesje heeft geen invloed op de werkzame stof. Om deze reden komt vervanging te vervallen.

Kosten

Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Indien er sprake is van een defect, zullen wij de kosten van de retourzending vergoeden.

Heb je een verkeerd artikel ontvangen?

Waneer blijkt dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen, vragen wij dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden. Wij zullen zorg dragen voor een vlotte afhandeling.