Prostaat Stimulators

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Wat is een prostaat stimulator?

Een prostaat stimulator is een sexspeeltje dat speciaal ontwikkeld is voor mannen. Met een prostaat stimulator kan je op eenvoudige wijze de prostaat stimuleren om vervolgens tot ongekende hoogtepunten te komen. Daarnaast is het stimuleren van de prostaat ook erg gezond. De prostaat is een klein gevoelig plekje dat net onderaan de blaas, aan de wortel van de penis zit. Het stimuleren hiervan doe je via de anus. Dit kan je natuurlijk met je vingers doen, maar de makkelijkste manier en misschien ook wel de lekkerste is met een speciale prostaat stimulator.

Soorten prostaat stimulators

Het aanbod van prostaat stimulators is groot te noemen. Zo zijn er modellen die vibreren, niet vibreren, de looks hebben van een echte penis of minder mooi realistisch uitziende modellen. Welk model het beste bij jou past is een persoonlijk aangelegenheid.

Welke prostaat stimulator kies ik?

De aankoop van sexspeeltjes is zeer persoonlijk. Evenals de zoektocht naar een prostaat stimulator. Hieronder hebben wij een aantal tips voor je klaargezet die erg handig kunnen zijn om jouw zoektocht te vergemakkelijken.

  • Het meest belangrijkste is natuurlijk de afmeting. Wanneer je nog onbekend bent op het gebied van het stimuleren van de prostaat is het aan te raden om klein te beginnen. Voor de ervaren liefhebbers zijn de grotere modellen het meest geschikt.
  • Wanneer je vibraties een heerlijke bijkomstigheid vindt, is het aan te raden om een prostaat stimulator te kiezen die een vibrerende functie heeft. Hecht je totaal geen waarde aan vibraties, dan kies je voor een niet vibrerend model.
  • In sommige gevallen is een prostaat stimulator uitgevoerd met een aangehechte cockring om de penis langdurig in erectie te houden. Hiermee sla je twee vliegen in één klap. Dit type prostaat stimulators zijn erg geschikt voor wanneer je met z'n tweëen bent.
  • Materiaalkeuze is ook een belangrijk detail bij het kiezen van een prostaat stimulator. De modellen die gemaakt zijn van zacht silicone wordt door de meesten beschouwd als comfortabel en prettig doordat het materiaal zich snel aanpast aan de lichaamstemperatuur en lekker meebuigt met lichaamsbewegingen.

Het gebruik van een prostaat stimulator

Allereerst moet je openstaan voor anale penetratie. Anders kan het gebruik van dit type sexspeeltje negatief voor je uitpakken. Om erachter te komen of je anale penetratie lekker vindt kan je bijvoorbeeld eerst met je vingers proberen een weg te vinden naar je prostaat. Lukt dit aardig, dan kan je stellen dat je klaar bent voor het echte werk. Hoewel de anus van zichzelf geen natuurlijk "glijmiddel" aanmaakt is het verstandig om altijd een flesje glijmiddel klaar te hebben liggen. Smeer voor gebruik jouw prostaat stimulator in met voldoende glijmiddel. Doe hetzelfde met je anus. De beste positie om de prostaat stimulator in te brengen is door op je rug te gaan liggen met je knieën een beetje omhoog. Breng de prostaat stimulator voorzichtig naar binnen en probeer hem richting je prostaat te glijden. Deze zit na ongeveer 5 centimeter vanaf de opening van de anus. Je kan het aanvoelen als een soort verdikking.