Cockringen

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Cockring

Een cockring wordt ook wel penisring genoemd en is gemaakt om de penis langdurig in erectie te houden. Een cockring wordt om de stijve penis geschoven. Doordat een cockring een knellende werking heeft zal het bloed wel naar de penis stromen maar niet terug. Dit resulteert in een langdurige en hardere erectie. Een cockring is net als een erectiepil een prima oplossing bij erectieproblemen. Ook kan een cockring prima helpen om je orgasme uit te stellen. Zo voorkom je een vroegtijdige zaadlozing waardoor je langer kunt genieten van de seks.

  • Houdt de penis langdurig in erectie
  • Geschikt alternatief voor erectiepillen
  • Relatief goedkoop in aanschaf
  • Ook verkrijgbaar in vibrerende modellen

Verschillende modellen

Cockringen zijn er in talloze varianten.Zo zijn er cockringen gemaakt van verschillende materialen zoals metaal, rubber of leer, om er zo een aantal op te noemen. Ook is er een ruime keuze wat betreft de kleur. Kortom, bedenk eerst goed naar welke cockring je graag wilt dragen zodat je zoektocht zo klein mogelijk zal zijn.

Vibrerende cockringen

Een cockring met vibratie houdt niet alleen de penis langer in erectie, maar geeft ook een heerlijke sensuele boost door de heerlijke trillingen. Een vibrerende cockring beschikt over een kleine vibrerende bullet die tijdens de seks jouw penis laat trillen en ook de clitoris van je partner zal stimuleren. Een vibrerende cockring is daarom een perfect seksspeeltje voor koppels.

Metalen cockringen

Een metalen cockring wordt doorgaans gebruikt als een soort sieraad voor de penis. Doordat een metalen cockring niet rekbaar is, is deze variant minder geschikt voor het behouden van een langdurige erectie. Sommige metalen cockringen zijn voorzien van een scharnier met slotje waardoor je de cockring snel en eenvoudig af kunt doen. Metalen cockringen worden vaak gebruikt tijdens BDSM door de kinky en stoere look.

Siliconen cockringen

Een siliconen cockring is een rekbare variant en is daardoor geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een siliconen cockring is eenvoudig om te doen en te verwijderen. Door de knellende werking kan je heerlijk genieten van een langdurige erectie en tevens orgasmes kunnen uitstellen. Een siliconen cockring is door deze redenen één van onze bestverkopende cockringen.

Cockring Sets

Wanneer je lekker wilt gaan experimenteren met een cockring maar je niet weet welke variant geschikt is voor jou, kan je kiezen voor een set met daarin verschillende cockringen. Een cockring set bevat over het algemeen verschillende maten waardoor je direct kunt kijken welke maat het meest geschikt is voor jou.