Seksspeeltjes ● Tot 30% Korting!

Snelle en discrete levering

Levertijd

Bij Poppers-Online.nl ben je verzekerd van een snelle en discrete levering. Heb je een bestelling op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst en betaald, dan wordt je bestelling de volgende dag geleverd. Levertijd naar België bedraagt circa 1 - 3 werkdagen.

Afhalen in onze winkel

Wanneer je kiest voor de verzendmethode 'afhalen in onze winkel', dan kies je ervoor om je bestelling af te halen in onze winkel in Emmen. Uiteraard komen voor deze optie de verzendkosten te vervallen. Wel vragen wij je om je bestelling vooraf te betalen met iDeal.  Je krijgt van ons vanzelf een e-mail met daarin de melding dat je bestelling gereed staat ter afhaling in onze winkel.

Taboo Trendy Lifestyle Center
Hoofdstraat 143 B
7811 EL Emmen
0591 56 19 07

Openingstijden:
ma - vrij: 09:00 - 21:00 uur
zat - 10:00 - 17:00 uur

Kies eigen bezorgdatum

Om verzekerd te zijn dat je thuis bent om jouw pakketje in ontvangst te nemen is het wel zo handig om dit tijdens het plaatsen van een bestelling te kunnen aangeven. Bij Poppers-Online.nl heb je die mogelijkheid! In het afrekenproces heb je de keuze om je pakketje te laten bezorgen bij meer dan 2600 PostNL ophaalpunten verdeeld over heel Nederland.

Kies eigen bezorgdatum:

  1. Plaats één of meerdere producten in het winkelmandje
  2. Ga door naar afrekenen
  3. Voer je naam- en adresgegevens in
  4. Kies bij bezorgopties voor 'ophalen'
  5. Selecteer vervolgens een voorgesteld ophaalpunt of klik op 'kies een ander ophaalpunt'
  6. Plaats je bestelling

Avondlevering

Wanneer je overdag niet thuis bent kan je kiezen om je pakketje in de avond te laten bezorgen. Dit kan zowel op je huisadres of één van de vele ophaallocaties. Om hier gebruik van te maken betaal je slechts €2,00 extra bezorgkosten. PostNL avondlevering is van maandag t/m vrijdag beschikbaar. Bestellingen zullen tussen 18:00 - 21:30 uur worden geleverd. Wanneer avondlevering beschikbaar is in jouw region, dan verschijnt er bij het bezorg- en ophaal schema een selectievakje 'avondlevering'.

PostNL Ophaalpunt

Wil je jouw pakketje niet laten bezorgen op je huisadres? Dan kan je bij ons kiezen om je pakketje te laten bezorgen bij meer dan 2600 PostNL ophaalpunten. Bij het afrekenproces zal er een keuzeschema te zien zijn welke ophaallocaties bij jouw beschikbaar zijn. Wanneer je pakketje geleverd is op het desbetreffende PostNL ophaalpunt, dan wordt je hierover per e-mail op de hoogte gesteld.

Discrete levering

Natuurlijk zijn poppers geen producten die je graag wilt delen met derden. Dat begrijpen wij van Poppers-Online volledig. Om deze reden worden alle bestellingen verpakt en verzonden in een neutrale doos waarop de inhoud- en afzender niet te zien zijn.