Orgasme Vertragers

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Orgasme Vertragers

Een vroegtijdige zaadlozing kan erg vervelend zijn voor jezelf en voor je partner. Ondanks het iets is waarvoor je je zeker niet hoeft te schamen zijn veel mannen op zoek naar middelen waarmee je een orgasme kunt uitstellen. Met ons aanbod orgasme vertragers zit je helemaal goed! Maar wat is een orgasme vertrager nu eigenlijk? Een orgasme vertrager heeft een verdovende werking die een waardoor seksuele prikkels tijdelijk worden onderdrukt. Dit resulteert in dat je langer kunt genieten van de seks.

Verschillende soorten

Orgasme vertragers zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er orgasme vertragers in de vorm van een crème of spray. Beide soorten hebben vrijwel dezelfde verdovende werking. Let wel op dat na het aanbrengen van de orgasme vertraging de werking na ongeveer 15 minuten merkbaar zal zijn. Een crème kan je zeer precies aanbrengen in tegenstelling tot de spray variant. Daarnaast is een crème over het algemeen zuiniger in gebruik t.o.v. de spray variant.

In combinatie met condooms

Niet alle orgasme vertragers zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met condooms. Sommige orgasme vertragers beschikken over bestanddelen zoals lidocaïne. Dit bestanddeel kan het materiaal van condoom aantasten. Lees daarom altijd goed van te voren de bijsluiter.