Seksspeeltjes ● Tot 30% Korting!

Rush poppers

De geschiedenis van Rush Poppers

In het begin van de jaren 60 ontdekten een aantal mannen een actief ingrediënt dat de lustgevoelens kon verhogen. Naast dit kwamen ze er ook achter dat het middel het lichaam extreem ontspant. Een andere bijkomstigheid was dat door de ontspannen werking anale seks minder pijnlijk aanvoelt. Hierdoor werd het middel zeer populair onder homoseksuelen. Eind jaren 70 besloot Joe Miller, oprichter van Pac West Distribution (PWD) het actieve ingrediënt in een klein glazen flesje. Het gele etiket bevatte een rode bliksemschicht met daarboven de naam, Rush Liquid. En zo geschiedde.

Rush Poppers van PWD werd zo'n succes dat het gele flesje in vele nachtkastjes te vinden was. Hoewel de originele ingrediënten niet meer te vinden zijn in de hedendaagse Rush poppers is de werking nog steeds voortreffelijk te noemen. Tegenwoordig is Isopropyl Nitriet één van de meest gebruikte stoffen die je terugvindt in Rush Poppers waarvan de werking zeer dicht in de buurt komt van het originele ingrediënt.

Rush Poppers varianten

Bij Poppers-Online vind je een enorm assortiment Rush Poppers van verschillende fabrikanten. Of je nu op zoek bent naar een klein, middelgroot of groot flesje, bij ons kom je ze allemaal tegen. Hieronder vind je een aantal Rush Poppers uit ons assortiment:

 • Rush Original
 • Super Rush
 • Gold Rush
 • Rush Ultra Strong
 • Crystal Rush
 • Rush Zero
 • Real Rush

Ben je nieuwsgierig naar de werking van bovenstaande Rush aroma's maar kan je geen keuze maken? Probeer dan één van onze voordelige packs waarin verschillende Rush poppers te vinden zijn.

Rush Poppers kopen

Is je seksleven toe aan een nieuwe oppepper? Of ben je op zoek om iets nieuws te proberen in de slaapkamer? Zoek dan niet verder. Rush poppers is de ideale oplossing om samen meer te genieten van seks. Rush poppers, ooit uitgevonden door Pac West Distributing Inc (PWD), zijn al jaren de meest verkochte poppers. Rush poppers zijn bekend om de geslachtsgemeenschap te stimuleren op een verbazingwekkende manier, je kan wel zeggen op een goddelijke wijze. Wanneer je eenmaal Rush poppers ontdekt hebt, zal je ook merken dat deze poppers je tot het hoogst mogelijke seksueel genot kunnen brengen waarvan je alleen hebt kunnen dromen. De bestanddelen in onze Rush poppers zijn van dien aard dat je snel ontdekt waarom Rush zoveel verkocht wordt. Het begint al tijdens het ruiken aan het flesje, de verfijnde ingrediënten brengen je direct in in seksuele opwinding. Je hoeft je niet meer af te vragen of je voldoende testosteron hebt of je hormonen in balans zijn, Rush poppers zorgt altijd voor voldoende opwinding. Rush poppers worden zowel door jong en oud gebruikt en is een van de meest effectieve poppers door zijn speciale inhoud

Het effect van Rush Poppers

 • Ongeremd gevoel
 • Ontspannend effect op lichaam en geest
 • Verhoogd seksuele gevoelens
 • Versterkt orgasme

Rush poppers worden geleverd in een klein sterk flesje die je gemakkelijk in je handpalm vast houdt. Rush neem je nooit in. Door lichtelijk te snuiven aan het flesje kom je al snel in een hemelse tour terwijl je nog steeds op deze aarde bevindt. Degene die inmiddels Rush poppers ontdekt hebben en de smaak te pakken hebben, gaan nooit meer zonder het bekende bruine flesje op stap. Rush poppers zijn niet verslavend maar geven je wel het geweldige Rush gevoel maar is ook snel weer uit je lichaam verdwenen. Langer wachten heeft geen zin, bestel vandaag de zo bekende Rush poppers en maak je seksleven plezieriger en vooral langduriger.